RUBBERGARD EPDM

KLAAR VOOR HET DAK VAN DE TOEKOMST

Ontdek Rubbergard EPDM

ULTRAPLY TPO

DE LICHTGEKLEURDE DAKOPLOSSING

Ontdek Ultraply TPO

RUBBERGARD EPDM

WEES KLAAR VOOR HET DAK VAN DE TOEKOMST

 

VOLLEDIGE ONDERSTEUNING - VAN CONCEPT TOT OPLEVERING

RubberGard EPDM kan enkel geplaatst worden door dakdekkers die opgeleid en erkend zijn door Elevate. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan van educatieve programma’s in trainingsfaciliteiten verspreid over Europa en Azië. Het doel van deze trainingsprogramma’s is het opleiden en vertrouwd maken van dakdekkers met alle aspecten van het plaatsen van een EPDM daksysteem, van beginner tot gevorderd niveau.

De ondersteuning van Elevate strekt zich ook uit tot op het dak. Ons technisch team biedt assistentie bij het opstarten van de werkzaamheden, advies en training ter plaatse en voert ook dakinspecties uit.

Elevate biedt een uitgebreid gamma aan technische documentatie en hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld calculatieprogramma’s, technische handleidingen met stapsgewijze installatiemethoden, systeemspecificaties, detailtekeningen, productinformatiebladen en veiligheidsinformatiebladen van de producten. Kortom: Elevate geeft u alle troeven om RubberGard EPDM met kennis van zaken voor te schrijven, correct te budgetteren en perfect uit te voeren.

 

 

INTERESSE IN EEN RUBBERGARD EPDM TRAINING?

SNELLE EN EENVOUDIGE PLAATSING

 • VLAMVRIJ
  In tegenstelling tot andere traditionele dakbedekkingsmembranen zijn er geen gastanks of is er geen vuurnodig om RubberGard™ EPDM te installeren. Dit koude verwerkingsproces minimaliseert aanzienlijk hetrisico op brandongevallen ter plaatse.
 • GROTE PANELEN = MINDER NADEN
  RubberGard™ EPDM is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waarvan de grootste 15 m breed x 61 mlang is, wat het aantal naden sterk vermindert. Een kleine ploeg is voldoende om de meeste projecten uit tevoeren, zodat de dakdekker sneller naar de volgende klus kan gaan.
 • GEEN SPECIAAL GEREEDSCHAP
  Er is geen geavanceerde of dure apparatuur, zoals lasmachines, nodig. De montage gebeurt met primers enzelfklevende producten die door Elevate zijn ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de verschillendedaktoepassingen en installatiedetails.

Sinds de introductie in 1980 is er wereldwijd meer dan 1,5 miljard m² RubberGard EPDM-membranen opdaken geïnstalleerd, waarmee de status van RubberGard™ als een bewezen, hoogwaardig dakafdichtings-product wordt bevestigd. Met een levensduur van meer dan 50 jaar, zijn EPDM-dakbedekkingsmembranen ontworpen om duurzaamheid te garanderen. RubberGard™ EPDM kan ook aangepast worden aan veranderingen in de dakconfiguratie. Het brengt gemoedsrust voor de dakdekkers en tevredenheid op lange termijn voor de gebouweigenaars.

Meer details over RubberGard EPDM

Download de nieuwe Elevate Technical App
Toegang tot onze productinformatie waar en wanneer u ook bent
DOWNLOAD DE APP

BEWEZEN PRODUCT

Wereldwijd is meer dan 1,5 miljard m² RubberGard EPDM geïnstalleerd, van Alaska tot de Arabische Golf. Ontdek een deel van ons werk en laat u inspireren!

ULTRAPLY TPO

DE LICHTGEKLEURDE DAKOPLOSSING VOOR UW PROJECTEN

 

VOLLEDIGE ONDERSTEUNING - VAN CONCEPT TOT OPLEVERING

Een duurzaam daksysteem hangt niet alleen af ​​van hoogwaardige materialen, maar ook van een passend ontwerp en professionele installatie. Daarom bieden wij dakdekkers volledige ondersteuning van concept tot voltooiing, of u nu net start met TPO of meerdere jaren ervaring heeft.

INTERESSE OM MET ULTRAPLY TPO TE WERKEN?

SNELLE EN EENVOUDIGE INSTALLATIE

 • WEERBESTENDIG EN DUURZAAM
  Elevate UltraPly TPO bevat geen weekmakers en geen halogene vuurvertragende middelen. Dit maakt het membraan uiterst bestand tegen UV-straling en ozon. Het membraan wordt ook niet aangetast door schimmels of door andere vaak voorkomende chemicaliën op het dak.
 • EENVOUDIGE PLAATSING
  Elevate UltraPly TPO is verkrijgbaar in folies tot 3,05 m breed, resulterend in een snelle en eenvoudige plaatsing. Dit lichtgewicht membraan biedt een brede waaier aan toepassingen op licht hellende daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie.
 • LASBARE NADEN
  Elevate UltraPly TPO-folies worden met hete lucht aan elkaar gelast waarbij de bovenste en onderste laag samensmelten tot een 100% homogene lasnaad. Dit resulteert in een uiterst sterke, continue en snelle naadverbinding. Dankzij het ruime lasbereik, kan het UltraPly TPO-membraan het hele jaar door worden geplaatst, in de meest uiteenlopende weersomstandigheden.

Deze TPO dakbedekking is één van de snelst groeiende dakbedekkingsproducten op de markt. Dankzij de talrijke voordelen, zowel op het vlak van duurzaamheid als installatie, wordt dit membraan vandaag volop geplaatst op commerciële en industriële daken. Sinds de installatie van de eerste TPO-daken begin de jaren '90, werden wereldwijd miljoenen m² UltraPly TPO-dakafdichtingssystemen geplaatst. Van de koude omstandigheden in Canada tot het warme en vochtige klimaat in Zuidoost-Azië.

Alle details over UltraPly TPO

BEWEZEN KWALITEIT

Sinds de installatie van de eerste TPO-daken begin jaren '90, werden wereldwijd miljoenen m² UltraPly TPO-dakafdichtingssystemen geplaatst.  Ontdek hier enkele van onze referenties.

MAAK HET VERSCHIL MET ELEVATE

WE’VE GOT YOU COVERED

Kwaliteitsproducten, uitstekende service, vooruitstrevende daksystemen, extensieve lijst van normeringen enclassificaties, expertise... Dit zijn slechts enkele redenen waarom architecten, voorschrijvers, dakdekkers engebouweigenaren sinds 1980 vertrouwen op Holcim.

Elevate levert consequent de twee cruciale eigenschappen die alle eindgebruikers eisen: uitstekende duurzaamheid en lage levenscycluskosten.