Text Image

Verder en hoger bouwen

 

Dankzij kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid zijn wij al tientallen jaren een koploper in de industrie. En met onze blik op de toekomst is het onze prioriteit om de normen te bewaken die u van ons gewend bent. Wij zijn de mensen die u uw meest markante projecten toevertrouwt. Onze unieke wereldwijde expertise en adviezen vormen altijd de essentie van wie we zijn en waar we naartoe willen. 

 

Onze producten

Dakbedekking
Dakbedekking
Om te voldoen aan al uw behoeften en specificaties op het gebied van dakbedekking bieden we EPDM- en TPO-dakafdichtingsmembranen, evenals isolatie en dampschermen.
Waterdichting
Waterdichting
Onze gemakkelijk te installeren EPDM-membranen kunnen worden gebruikt voor de waterdichting van siervijvers en voor geomembraantoepassingen zoals landbouw, aquacultuur en meer.
Muur en vloer
Muur en vloer
Wij bieden gemakkelijk te installeren, betrouwbare, duurzame en kosteneffectieve waterdichtingsoplossingen voor gevels en ondergronden.

Our History

Text Image

1980

Introductie van ons benchmarkproduct, RubberGard™ EPDM, onze intrede in de markt van commerciële dakbedekking. Ons eerste RubberGard EPDM-dak werd geïnstalleerd en verzekerd.

 

1983

Opening van onze eerste RubberGard EPDM-fabriek in Arkansas.

 

1986

Lancering en installatie van UltraPly™ TPO-membranen en intrede in de markt voor thermoplastische dakbedekking.

 

1988

Uitbreiding van ons productaanbod door de overname van Teltex/ICM. Aanvang van de productie van ISO 95+TM Polyiso-isolatie door integratie van zes fabrieken van T.S. Industries in ons portfolio. 

 

Text Image

1990

Opening van de eerste Europese vestiging in Brussel, België. Installatie van de eerste EPDM-dakbedekkingsmembranen in Azië.

 

1991

Toevoeging van 45 mm met polyester verstevigd RubberGard-membraan om aan de wereldwijde vraag naar EPDM te voldoen.

 

1993

Introductie van QuicksSeam™-tape, revolutionair in onze productlijn van toebehoren.

 

1996

Uitbreiding van onze productlijn met zelfklevende systemen.

 

1999

Introductie van UltraPly TPO en opening van onze eerste TPO-fabriek in South Carolina.

Text Image

2005

Opening van onze eerste Aziatische vestiging in Beijing, China.

 

2006

Aankoop van een fabriek voor thermoplastische membranen in Alabama en een productdistributiecentrum in Ohio.

 

Text Image

2010

Opening van het Eastern European Technical Center in Bratislava, Slowakije.

 

2012

Bouw van Global Technical Center in Indiana (VS), een belangrijke investering in innovatie met mogelijkheden voor het formuleren en maken van prototypes van innovatieve nieuwe producten. 

 

2014

Overname van EPDM-producent Giscosa nabij Barcelona, Spanje.

 

2015

Ontwikkeling van SecureBond-technologie met een kleeflaag over het gehele dakbedekkingsmembraan, voor de krachtigst mogelijke hechting en tijdbesparing.

 

2019

Opening van onze PIR-isolatiefabriek in Heinsberg, Duitsland.

 

Text Image

2021

Elevate Building Products en Elevate sluiten zich aan bij de Holcim Group. 

 

2022

Elevate dakbedekkingssystemen worden officieel Elevate, het commerciële topmerk dat deel uitmaakt van het Holcim Building Envelope portfolio. Deze spannende overgang vormt een voortzetting van ons streven naar het bouwen van een veilige, innovatieve en duurzame toekomst door grote investeringen in R&D, om de uitdagingen van de toekomst op te lossen. 

 

Text Image

Bouwen aan duurzame relaties

 

Onze mensen en partners vormen de ruggengraat van ons werk. Daarom investeren we in een hoogopgeleid verkoopnetwerk dat zich altijd tot het uiterste inzet. Kwaliteit is de hoeksteen van onze uitgebreide productlijnen, voorzien van de beste garanties in de sector. En dat is nog maar het begin.

 

Text Image

Gezamenlijk streven naar excellentie

 

Elevate is trots om deel uit te maken van de Holcim Building Envelope divisie, die enkele van de meest gerespecteerde en innovatieve merken van de bouwindustrie omvat. Met vestigingen in 81 landen en meer dan 2000 medewerkers wereldwijd, staan alle merken van Holcim achter een gezamelijke doelstelling:  vooruitgang boeken voor de mens en de planeet.

Focus op de toekomst

Onze inzet voor duurzaamheid

 

Onze oplossingen overtreffen vereisten op het gebied van duurzaamheid. Met een proactieve focus op deelname aan LEED/BREEAM om gemeenschappelijke uitdagingen aan te pakken, ondersteunen onze toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten een robuuste innovatiepijplijn. Van een gespecialiseerd team van wetenschappers en ingenieurs die zich concentreren op nieuwe, diverse dakafdichtingssystemen tot ISO 9001-kwaliteitscertificering voor elke fabriek: wij zetten ons vastberaden in om komende generaties te ondersteunen met elk bouwproject.