Elevate Inzichten is een sectie gecreëerd om aannemers, gebouweigenaren en architecten te informeren over onze dak-, vijver- en wandsystemen.

U kunt hier waardevolle inzichten vinden over producten, materiaalinstallatie, systeemdetaillering,onderhoud, garanties en industrietrends.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen en toepassingen van dampschermen

Ontdek de voordelen van dampwerende membranen van Elevate, speciaal ontworpen om de prestaties van platte dakbedekkingssystemen te verbeteren.

Modulair bouwen is de toekomst

Modulair bouwen is op maat, kosten- en tijdbesparend en bevordert energiezuinig ontwerpen. De dakbedekkingssystemen van Elevate RubberGard EPDM zijn er om dit te ondersteunen.

De sleutel tot de duurzaamheid van UltraPly TPO

TPO-membranen zijn een van de snelstgroeiende dakbedekkingsproducten van dit moment. Met een sinds 1996 ongewijzigde formulering vertoont UltraPly TPO uitmuntende resultaten zowel in het testlaboratorium als in de praktijk, zelfs na tientallen jaren blootstelling. Meer weten.

Reduce, reuse, recycle

Discover how Elevate’s RubberGard EPDM roofing membrane can significantly reduce the environmental impact of buildings.

Ontwerpen zonder grenzen

Ontdek hoe RubberGard EPDM dakbedekkingsmembranen van Elevate architecten in staat stellen om grenzen te verleggen en tegelijkertijd duurzaam te bouwen.

The future of roofs is green

Explore the potential of green roofs in urban landscapes. Discover their environmental benefits, installation requirements, and how Elevate roofing membranes can help.

Discover the benefits of choosing Elevate RubberGard EPDM

Discover the exceptional qualities of Elevate’s RubberGard EPDM roofing membranes - durability, sustainability, and more.

Generate energy with the help of Elevate roofing membranes

Discover why Elevate roofing membranes are the most sustainable choice for rooftop solar installation.

Resilient roofs for resilient buildings

Discover the importance of resilient roofs in mitigating the impact of extreme weather. Learn how Elevate roofing membranes ensure a building’s longevity.

De rol van het dak in duurzaamheidscertificaten voor gebouwen

Ontdek hoe de dakbedekkingsmembranen van Elevate helpen om hoge scores te behalen in groene certificaten voor gebouwen zoals LEED en BREEAM