Elevate Inzichten is een sectie gecreëerd om aannemers, gebouweigenaren en architecten te informeren over onze dak-, vijver- en wandsystemen.

U kunt hier waardevolle inzichten vinden over producten, materiaalinstallatie, systeemdetaillering,onderhoud, garanties en industrietrends.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verminderen, hergebruiken, recyclen

Ontdek hoe het RubberGard EPDM-dakbedekkingsmembraan van Elevate de milieu-impact van gebouwen significant kan verminderen.

Ontwerpen zonder grenzen

Ontdek hoe RubberGard EPDM dakbedekkingsmembranen van Elevate architecten in staat stellen om grenzen te verleggen en tegelijkertijd duurzaam te bouwen.

Ontdek de voordelen van RubberGard EPDM van Elevate

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteiten van de RubberGard EPDM-dakbedekkingsmembranen van Elevate: een lange levensduur, duurzaamheid en nog meer.

Een verkenning van de veelzijdige lagen van de dakafdichtingssystemen van Elevate

Leer meer over de essentiële onderdelen van een daksamenstelling voor duurzaamheid op lange termijn. Kies de juiste materialen en installatiemethoden voor een veerkrachtig en energie-efficiënt daksysteem.

Energie opwekken met behulp van dakbedekkingsmembranen van Elevate

Ontdek waarom dakbedekkingsmembranen van Elevate de duurzaamste keuze zijn voor de installatie van zonnepanelen op daken.

Veerkrachtige daken voor veerkrachtige gebouwen

Ontdek het belang van veerkrachtige daken om de impact van extreme weersomstandigheden te beperken. Ontdek hoe de dakbedekkingsmembranen van Elevate zorgen voor een lange levensduur van een gebouw.

De toekomst van daken is groen

Leer over het potentieel van groendaken in het stedelijk landschap. Ontdek hun milieuvoordelen, installatievereisten en hoe de dakbedekkingsmembranen van Elevate kunnen helpen.

De rol van het dak in duurzaamheidscertificaten voor gebouwen

Ontdek hoe de dakbedekkingsmembranen van Elevate helpen om hoge scores te behalen in groene certificaten voor gebouwen zoals LEED en BREEAM

De paradox van het ‘koele dak’

Overweegt u een koel dak? Lees hier waar u rekening mee moet houden voordat u beslist of dit de juiste oplossing is voor uw project.

Zijn EPDM dakmembranen een duurzame keuze?

Ontdek waarom EPDM dakbanen de beste keuze zijn voor duurzame platte daken. Maak uw projecten toekomstbestendig met Elevate EPDM dakbedekkingssystemen.