REFERENTIES

RubberCover EPDM

Lumipod

Frankrijk
Lees meer
RubberGard EPDM

La Confluence

Belgie
Lees meer
RubberGard EPDM

Het Zwin nature reserve

Belgie
Lees meer

IN THE SPOTLIGHT

find-roof
Welk dakbedekkingssysteem past bij uw project?
Ontdek onze aanbevelingen voor dakbedekkingssystemen via volgende vijf vragen
START

ELEVATE PRODUCTEN

EPDM

Holcim Building Envelope EPDM dakbedekkingssystemen garanderen een duurzame en betrouwbare oplossing voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen.

TPO

Het Holcim Building Envelope UltraPly TPO dakbedekkingssysteem is gebaseerd op het thermoplastische, duurzame en milieuvriendelijke membraan die ontwikkeld is voor gebruik op platte en licht hellende commerciële en industriële daken.
no-category

ISOLATIE

Holcim Building Envelope engageert er zich toe om een volledig gamma hoogwaardige dakafdichtingsoplossingen die net zo individueel zijn als uw gebouw. Deze inzet heeft geresulteerd in de ontwikkeling van hoogwaardige polyisocyanuraat (PIR) isolatie- en afdekplaten.
PIR Isolatieplaten

DAMPSCHERM

Het V-Gard dampscherm is speciaal ontworpen om gebruikt te worden als dampscherm in Firestone dakbedekkingssystemen.
no-category

GEOMEMBRAAN TOEPASSINGEN

De Holcim Building Envelope waterdichtsystemen bieden een flexibele en duurzame waterdichte oplossing voor landbouw, industriële en commerciële toepassingen.

SIERVIJVERS

Van oudsher voelt de mensheid zich aangetrokken tot water. De integratie van water in de leefruimte is altijd een inspiratiebron geweest voor architecten en tuinarchitecten. Het is nu meer dan 40 jaar dat ze de Firestone membranen vertrouwen om hun creaties te realiseren.

MUUR

Firestone RESISTA is een hoogwaardige, duurzame en duurzame PIR-isolatieplaat geschikt voor gebruik op spouwmuren. Ontdek ook EPDM-stroken van synthetisch rubber en een reeks specifieke accessoires die ontworpen zijn om een complete oplossing voor gevelafdichting te garanderen.
Strips