Elevate heeft een compleet gamma toebehoren voor de GeoGard EPDM-geomembranen ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van verschillende geomembraantoepassingen en installatieomstandigheden. Hierdoor hebben projecteigenaren en opdrachtgevers eenvoudig toegang tot alle benodigde componenten voor een totaal EPDM geomembraansysteem uit één bron: Elevate.

QuickSeam Producten

Serie EPDM-naadproducten voor velden die een aanzienlijke afname in het aantal naadprocedures betekent en die eenvoudig in gebruik zijn en superieure prestaties laten zien op lange termijn.

QuickPrime Plus Primer

Ontworpen voor het reinigen en het aanbrengen van een primer laag op de GeoGard EPDM-membranen en de ondergronden die een laag QuickSeam en/of Lap Sealant moeten krijgen. De primer activeert de oppervlakte van het membraan en is nodig voor de kwaliteit van de naden.

QuickSeam Splice Tape

Ontworpen voor het maken van naadverbindingen van Elevate GeoGard EPDM-folies.

QuickSeam Batten Cover Strip

Semi-gevulkaniseerde EPDM-strip gelamineerd op QuickSeam tape. Het wordt gebruikt om bevestigingslatten (Batten Bars) te bedekken en af te dichten en bij naden indien extra bescherming noodzakelijk is (bv. in agrarische toepassingen), zoals omschreven in de specificaties en details van Elevate.

QuickSeam FormFlash

Niet-gevulkaniseerde EPDM-strip gelamineerd op QuickSeam tape. De strip wordt gebruikt voor het afdichten van binnen- en buitenhoeken, buizen, gaten en andere dakdoorvoeren zoals omschreven in de specificaties en details van Elevate.

QuickSeam SA Flashing

1,5 mm dik ongewapend EPDM-membraan volledig gelamineerd op QuickSeam tape. Het heeft een polyester gedeelte om eenvoudig te kunnen verwijderen en heeft een uistekende weerbestendigheid. Het kan gebruikt worden om eenvoudig details af te dichten waar gevulkaniseerde EPDM (bv. pipe flashing) is vereist. Het kan eveneens gebruikt worden vor het herstellen van het GeoGard EPDM-membraan (bv. snede en puncties).

QuickSeam Universal Molded Pipe Flashing

QuickSeam Pipe Flashings zijn specifiek ontworpen voor de afdichting van ronde doorvoeringen op vlakke ondergronden, boven waterpeil. QuickSeam Pipe Flashings zijn geschikt voor doorvoeringen van 25 mm tot 150 mm en moeten voor installatie gesneden worden op de juiste pijpdiameter.

Quickseam Corner Flashing

Zelfhardend rond rubberen stuk met een diameter van 216 mm, aan te passen aan onregelmatige vormen en ontworpen voor de afdichting van systeemdetails (binnen- en buitenhoeken, inslagpatches...) volgens de specificaties van Elevate.

Quickseam Repair Kit

Speciaal ontworpen om GeoGard EPDM-geomembranen te herstellen zoals sneden, kepen en gaten tot 10 mm lang.

Lijmen

Ontworpen om het Elevate GeoGard EPDM-membraan te hechten op verschillende ondergronden.

Bonding Adhesive BA-2012

Contactlijm op basis van oplosmiddelen specifiek bestemd voor de verlijming van GeoGard EPDM membranen op aangepaste isolatie, hout, metaal, metselwerk en andere geschikte ondergronden.

Bonding Adhesive BA-2012 S/TF

Spuitbare contactlijm op basis van oplosmiddelen specifiek bestemd voor de verlijming van GeoGard EPDM membranen op hout, metaal, metselwerk en op isolatie of andere ondergronden.

Verzegelingspasta's

Ontworpen om ervoor te zorgen dat alle installatieomstandigheden waterdicht zijn.

Lap Sealant HS

Ontworpen voor het afdichten en om de blootliggende rand van QuickSeam mechanisch te beschermen. Het kan ook gebruikt worden als een algemene afdichting, volgens de specificaties van Elevate.

Water-Block Seal

Verzegelingspasta ontworpen om waterdichte verzegelingen aan te brengen wanneer deze onder druk worden aangebracht, volgens de specificaties van Elevate.

Reinigingsmiddelen

Het GeoGard EPDM-membraan kan gereinigd worden met de maatwerkproducten van Elevate.

Splice Wash

Ontworpen om verontreinigde GeoGard EPDM-geomembranen te reinigen op plaatsen waar QuickPrime Plus gebruikt werd.

Reinigingsmiddel C-20

Ontvetter op alcoholbasis met uiterst snelle evaporatie-eigenschappen onworpen voor het efficiënt verwijderen van elk type Elevate-lijmen, verzegelingspasta’s en andere soorten verontreiniging van EPDM-membranen, metaal en vele andere solventbestendige oppervlakken.

Batten Bars, Termination Bars & Tools

Worden gebruikt om het geomembraan mechanisch aan de ondergrond te bevestigen.

Hebt u het juiste gereedschap om een kwalitatieve installatie te waarborgen?

Metal Batten Strips

Ontworpen om het GeoGard EPDM-membraan en andere producten mechanisch te verankeren, volgens de specificaties van Elevate.

Termination Bar

De aluminium Termination Bar is een geëxtrudeerd aluminium C-vormig profiel, dat is ontworpen voor de begrenzing van het GeoGard EPDM-membraan tegens gladde muren boven het wateroppervlak, zoals bv. beton, staal enz.

QuickScrubber schuursponsje + houder

Gebruikt voor het aanbrengen van de QuickPrime Plus-primer.

QuickScrubber Plus stand-up tool

Gebruikt voor het aanbrengen van QuickPrime Plus-primer op een glad en hard substraat.

Silicone rubber roller

Gebruikt voor het aanrollen van QuickSeam-toebehoren.

Andere EPDM-toebehoren

EasyCorners

Geprefabriceerde hoekstukken van gevulkaniseerd EPDM gebruikt voor het vormen van waterdichte uitgesneden binnen- en buitenhoeken van 90° in combinatie met Elevate EPDM-membranen.