Firestone Building Products onthult nieuwe merkidentiteit als onderdeel van Holcim

• Firestone, een vooraanstaande leverancier van toonaangevende dakbedekkings-, wand- en waterdichtingssystemen, wordt Elevate™.
• Elevate™ symboliseert Holcim's voortdurende streven naar superieure kwaliteit en innovatie voor geavanceerde bouwoplossingen
• Firestone Building Products wordt Holcim's Building Envelope divisie, een belangrijke groeimotor van de Solutions & Products business unit
 

Firestone Building Products kondigt vandaag met trots aan dat het de naam en merkidentiteit van Holcim overneemt en de Holcim Building Envelope divisie wordt van zijn Solutions & Products Business Unit. Firestone's iconische merk, erkend marktleider in dakbedekkings-, wand- en waterdichtingssystemen, wordt Elevate™, wat symbool staat voor Holcim's voortdurende engagement om superieure kwaliteit en innovatie te leveren met geavanceerde bouwoplossingen. De Holcim Building Envelope divisie omvat oplossingen voor de bouw dakbedekkings-, wand-, en waterdichtingssystemen voor commerciële en residentiële toepassingen.

"In de afgelopen 40 jaar heeft Firestone een reputatie opgebouwd als leider en innovator in de commerciële dakbedekkingssector. Vanaf nu verenigen we de iconische erfenis van Firestone Building Products met de toekomstige focus van Holcim op het versnellen van duurzame groei," aldus Jamie Gentoso, global head, Solutions & Products voor Holcim. “Met sterke merken zoals Elevate we aan het begin van een nieuwe periode van groei. Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het succes van onze klanten met een rigoureuze focus op geavanceerde oplossingen, superieure kwaliteit en innovatie."
 

ELEVATE

Firestone, een vooraanstaande leverancier van toonaangevende dakbedekkings-, wand- en waterdichtingssystemen, wordt Elevate. Voortbouwend op Firestone's iconische merk en erfenis, vertegenwoordigt Elevate Holcim's streven naar het leveren van superieure kwaliteit en innovatie met geavanceerde bouwoplossingen. Het Elevate merk biedt producten en oplossingen van de hoogste kwaliteit om de gemeenschappelijke uitdagingen van de sector op te lossen.

Onder de nieuwe Elevate merknaam zullen de mensen, producten en kwaliteitstandaard die vertrouwd zijn in de industrie hetzelfde blijven. Verkoopvertegenwoordigers en distributienetwerken zullen dezelfde superieure klantenservice en productondersteuning blijven bieden. Klanten zullen Elevate zien evolueren als de merknaam op vertrouwde producten zoals RubberGard™ EPDM, UltraPly™ TPO,RubberCover™ EPDM PondGard™ EPDM, GeoGard™ EPDM en GeoSmart™ EPDM die allemaal op de markt zullen blijven. Bovendien zullen de hoogwaardige oplossingen, het netwerk van erkende dakdekkers/installateurs en de toonaangevende garanties ongewijzigd blijven.
 

HOLCIM 

Firestone Building Products wordt de Holcim Building Envelope divisie binnen de Solutions & Products Business Unit. Het verenigt een krachtige portefeuille van gerespecteerde merken die baanbrekende oplossingen bieden voor commerciële en residentiële klanten over de hele wereld. Hoewel de kern van het bedrijf hetzelfde blijft, zal Holcim’s Building Envelope divisie zich toeleggen op het wereldwijd ontwikkelen van producten en processen van de hoogste kwaliteit - het verhogen van de kwaliteitstandaard voor bouwoplossingen door ervoor te zorgen dat ze zowel innovatief als duurzaam zijn en tegelijk inspelen op lokale behoeften.

"Holcim en Elevate zijn vastbesloten om samen met onze klanten en partners naar nieuwe hoogten te groeien en aan onze toekomst te bouwen," besluit Gentoso.
 

OVER HOLCIM

Firestone Building Products wordt Holcim. Holcim bouwt aan vooruitgang voor mensen en de planeet. Als wereldleider in innovatieve en duurzame bouwoplossingen maakt Holcim groenere steden, slimmere infrastructuur en een betere levensstandaard over de hele wereld mogelijk. Met duurzaamheid als kern van haar strategie wordt Holcim een netto nul bedrijf, met haar mensen en gemeenschappen als kern van haar succes. Het bedrijf stimuleert circulair bouwen als wereldleider in recycling om meer te bouwen met minder. Holcim is het bedrijf achter enkele van 's werelds meest vertrouwde merken in de bouwsector, waaronder ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Geocycle, Holcim, Lafarge en Malarkey Roofing Products. Holcim bestaat uit 70.000 mensen over de hele wereld die gepassioneerd bouwen aan vooruitgang voor mensen en de planeet via vier bedrijfssegmenten: Cement, Ready-Mix Beton, Aggregaten en Oplossingen & Producten.