We hebben een compleet gamma toebehoren ontwikkeld voor de installatie van UltraPly TPO-membranen. Alle onderdelen zijn beschikbaar bij dezelfde leverancier.

Flashings

Ons assortiment aan flashings zijn ontworpen om de perfect afwerking van uw TPO-installatie te garanderen.

UltraPly TPO Unsupported Flashing

Ongewapende kunststoffolie op basis van een flexibel thermoplastisch polyolefin (TPO) ontworpen voor de uitvoering van specifieke dakdetails (dakdoorvoeren, T-naden en kleine opstanden) waar het gebruik van gewapende Elevate UltraPly TPO-folie of voorgevormde hulpstukken niet geschikt is.

UltraPly TPO binnen-/buitenhoeken

Voorgevormde hoekstukken op basis van een flexibel thermoplastisch polyolefin die worden gebruikt voor het afdichten van binnen- en buitenhoeken van lichtkoepels, dakranden en overlopen. Ze kunnen eveneens dienen voor de afdichting van vierkante buisdoorvoeren. Voor een eenvoudig gebruik worden de UltraPly TPO Inside/Outside Corners geleverd in voorgesneden stukken.

UltraPly TPO Pipe Flashings

Voorgevormde manchettes op basis van een ongewapend flexibel polyolefin. Ze zijn specifiek ontworpen voor de afdichting van harde, ronde buisdoorvoeren met een
diameter van 25 tot 200 mm die langs de bovenzijde toegankelijk zijn. Iedere Flashing kan gebruikt worden voor verschillende buismaten en moet om die reden op de juiste (diameter) ring gesneden worden.

UltraPly TPO T-joint Covers

Vierkante stukken ongewapende dakfolie met rond gemaakte hoeken, op basis van een flexibel, thermoplastisch polyolefin (TPO). Ze zijn ontworpen voor het afdichten en versterken van kruisnaden (T-naden) die ontstaan tussen UltraPly TPO-dakfolies met een dikte groter dan 1,2 mm en bij een hoeksverandering van de naad. Ze kunnen ook gebruikt worden voor het herstellen van kleine punctuele beschadigingen van dakfolies.

UltraPly TPO Penetration Pocket Kit

Ontworpen om moeilijke waterdichtingsdetails zoals doorvoeren met een afwijkende vorm of een kleine groep doorvoeren (tot 90 mm diameter) op een eenvoudige wijze
er).uit te voeren.

UltraPly TPO Coated Metal

Thermisch gegalvaniseerde staalplaat waarop tijdens productie een ongewapende TPO folie op gelamineerd werd. UltraPly TPO Coated Metal platen worden gebruikt voor een alternatieve uitvoering van kimfixaties ter hoogte van opkanten of lichtkoepels en als
basismateriaal voor de productie van dakrandprofielen. UltraPly TPO membranen kunnen rechtstreeks op de met TPO beklede zijde van de UltraPly TPO Coated Metal plaat gelast worden.

UltraPly TPO Walkway Pad

Looppad op basis van een flexibel thermoplastisch polyolefin (TPO), voorzien van een
wapening uit polyester weefsel. Het pad heeft een wit, slipvast gestructureerd oppervlak aan de bovenzijde en een gladde onderzijde. Het Walkway Pad wordt gebruikt om het Elevate UltraPly TPO daksysteem te beschermen in zones die regelmatig belopen worden (toegangsdeuren, ladders, periodiek onderhoud van technische uitrustingen, enz...).

QuickSeams producten

Moet u een verbinding maken tussen een UltraPly TPO-membraan met een niet-TPO materiaal of een bestaand thermoplastisch membraan? Dit kan eenvoudig dankzij onze QuickSeam producten.

Single-Ply QuickPrime Primer

Primer op basis van oplosmiddelen die gebruikt wordt om Elevate kunststoffolies (UltraPly TPO, RubberGard EPDM), Flashings en andere ondergronden te behandelen in zones waar QuickSeam producten verlijmd of Elevate Pourable Sealer S-10 verwerkt
worden.

UltraPly TPO QuickSeam Flashing

Strip ongegewapende folie op basis van een flexibel polyolefin (FPO) die gelamineerd is op een witte, gevulkaniseerde, zelfklevende tape. De tape is beschermd door een anti-kleef papier dat zeer weersbestendig en eenvoudig te verwijderen is. Het wordt gebruikt voor het inwerken van dakrandprofielen.

Lijmen en reinigingsproducten

Our adhesives and cleaning agents are designed for bonding and cleaning the UltraPly TPO membrane.

Bonding Adhesive BA-2012

Contactlijm op basis van oplosmiddelen specifiek bestemd voor de verlijming van UltraPly TPO membranen op aangepaste isolatie, hout, metaal, metselwerk en andere geschikte ondergronden.

Bonding Adhesive BA-2012 S/TF

Spuitbare contactlijm op basis van oplosmiddelen specifiek bestemd voor de verlijming van UltraPly TPO membranen op hout, metaal, metselwerk en op isolatie of andere ondergronden.

UltraPly TPO Bonding Adhesive

Contactlijm op basis van oplosmiddelen voor de verkleving van UltraPly TPO-folies en TPO Unsupported Flashings op goedgekeurde isolatieplaten, hout, metselwerk, metaal en andere geschikte ondergronden.

Splice Wash

Ontworpen voor het reinigen en voorbereiden van UltraPly TPO-folies, flashings en toebehoren voorafgaand aan het maken van een naadverbinding of lassen.

Verzegelingspasta's

Gebruik ons assortiment verzegelingspasta's voor waterdichte aansluitingen tijdens de installatie van uw TPO project.

UltraPly TPO Cut Edge Sealant

Kit voor de waterdichte verzegeling van alle randen van UltraPly TPO-folies en Walkway Pads die gesneden zijn en waar de polyester wapening zodoende zichtbaar is.

General Purpose Sealant

Afdichting met uitstekende hechting op verschillende substraten en wordt gebruikt als
waterbestendige afdichting in specifieke onderdelen van de UltraPly TPO systemen zoals de bovenzijde van de Termination Bars, Pipe Boot Flashings, etc.

Water-Block Seal

Kit voor het waterdicht maken van aansluitingen ter hoogte van afvoeren, spuwers (noodoverlopen), dakrandaansluitingen en andere details. De kit werkt enkel onder druk en is niet UV bestendig.

Pourable Sealer

Pasta die uit twee componenten bestaat voor het afdichten van kleine buisdoorvoeren, een groep van buizen met beperkte tussenruimte, structurele profielen enz. na aanbrengen van een vooraf gemaakte omkisting. De kit wordt aangebracht in een omkisting.

Plaatjes, bevestigers & tools

Onze plaatjes en bevestigers worden gebruikt om UltraPly TPO-membranen, dakisolatie of toebehoren te bevestigen in de ondergrond.

Assortiment gereedschap om een kwalitatieve UltraPly TPO-installatie te garanderen.

HD Seam Plates

Bevestigingsplaatjes specifiek ontworpen voor de mechanische bevestiging van UltraPly TPO-membranen. Ze worden gebruikt in combinatie met Elevate All Purpose of Heavy Duty schroeven.

All Purpose and Heavy Duty Fasteners

Worden gebruikt in combinatie met plaatjes, batten strips en knelprofielen voor de mechanische bevestiging van de UltraPly TPO folie of toebehoren in stalen, multiplex en houten ondergronden.

Insulation Fastening Plates

Ontworpen voor het bevestigen van isolatie- en dekplaten op de structuur.

Metal and Coiled Metal Batten Strips

Ontworpen voor de mechanische bevestiging van de UltraPly TPO dakfolies en afdichtingsdetails zoals beschreven in de Elevate richtlijnen.

Termination Bar

Aluminium profiel in C-vorm dat is ontworpen voor bevestiging en afwerking van het UltraPly TPO folie tegen opstaande oppervlakken met een glad en egaal oppervlak, zoals beton, staal, enz.

Spuitkit

Professionele spuitpistool metverlengstuk te gebruiken met een 4.0 m rubberslang. Ze zijn speciaal ontworpen voor het verspuiten van de Elevate lijmen.

QuickScrubber schuursponsje en houder

Wordt gebruikt voor het aanbrengen van Single-Ply QuickPrime primer.

Silicone rubber roller

Wordt gebruikt voor het aanrollen van QuickSeam-toebehoren