Van lijmen tot verzegelingspasta’s: we bieden een volledige reeks accessoires voor de perfecte installatie van EPDM dakbedekking. Op die manier hebt u alles wat u nodig hebt voor een compleet EPDM dakbedekkingssysteem bij de één en dezelfde leverancier, nóg een garantie voor de hoogste kwaliteit.
Ontdek ons compleet assortiment toebehoren.

Ontdek onze accessories:

QuickSeam Producten

Ontdek ons assortiment producten voor het maken van EPDM-naadbervindingen. Ze zijn makkelijk in gebruik en garanderen pretaties op lange termijn.

QuickPrime Plus

Ontworpen om RubberGard EPDM membranen en/of compatibele ondergronden te reinigen en voor te behandelen in zones waar QuickSeam-producten, Pourable Sealer en/of Lap Sealant worden toegepast.

QuickSeam Splice Tape

Ontworpen om RubberGard EPDM panelen aan elkaar te verbinden.

QuickSeam Reinforced Perimeter Fastening Strip (RPFS)

RubberGard MAX gewapende EPDM-membraan gelamineerd met QuickSeam Tape die als kimfixatiestrook gebruikt wordt. Het wordt gebruikt als niet-doordringende basisbinders, zoals vermeld in de Elevate richtlijnen.

QuickSeam R.M.A. Strip

QuickSeam RMA Strip is een gewapende EPDM-strip, waar in de fabriek op beide randen een QuickSeam Splice Tape-strip werd gelamineerd. Het wordt gebruikt als niet-doordringende basisbinders, zoals vermeld in de Elevate richtlijnen.

QuickSeam Batten Cover Strip

Brede semi-gevulkaniseerde EPDM QuickSeam Batten Cover-strip. Deze strip wordt gebruikt om bevestigingslatten (Batten Bars) te bedekken, te beschermen en af te dichten, zoals vermeld in de Elevate richtlijnen.

QuickSeam FormFlash

Niet-gevulkaniseerde EPDM-strip gelamineerd op een QuickSeam Splice tape. Wordt gebruikt voor het afdichten van binnen- en buitenhoeken, buizen en andere dakdoorvoeren, zoals vermeld in de Elevate richtlijnen.

QuickSeam SA Flashing

Gevulkaniseerde 1.5mm brede EPDM-strip, gelamineerd over de gehele breedte op QuickSeam Tape. Het heeft een polyster gedeelte om een eenvoudig en waterdicht gebruik te garanderen. wordt gebruikt voor het afdichten van dakranden, opkanten en goten, bij het uitvoeren van algemene dakherstellingen waar gevulkaniseerde EPDM is vereist of aanbevolen wordt.

QuickSeam Flashing

Niet-gevulkaniseerde EPDM-strip, gelamineerd op QuickSeam Tape. Wordt gebruikt voor de afdichting van metalen dakrandprofielen, zoals vermeld in de Elevate richtlijnen.

QuickSeam Pipe Flashing

Voorgevormde manchette met een QuickSeam Tape gelamineerd op de rand. Speciaal ontworpen voor het afdichten van ronde, van bovenaf toegankelijke buisdoorvoeren met een diameter van 25 mm tot 152 mm.

QuickSeam Conduit Flashing

Voorgevormde manchette met een QuickSeam Tape gelamineerd op de rand. Speciaal ontworpen voor het afdichten van ronde, van bovenaf toegankelijke buisdoorvoeren met een diameter van 13 mm tot 64 mm.

Penetration Pocket Kit

Speciaal ontwikkeld voor gebruik als omkisting rond kleine buisdoorvoeren, een groep van buizen, l-profielen, enz.

QuickSeam Walkway Pad

Hoogkwalitatieve rubberen looptegels waarop in de fabriek QuickSeam Tape op de onderzijde werd gelamineerd. Ze worden gebruikt als bescherming van de RubberGard EPDM-folie in zones die regelmatig worden belopen.

Lijmen

Ontdek onze hoogwaardige lijmen ontwikkeld om RubberGard EPDM-membranen te verlijmen op verschillende ondergronden.

Bonding Adhesive BA-2012

Contactlijm op basis van oplosmiddelen specifiek bestemd voor de verlijming van RubberGard EPDM membranen op aangepaste isolatie, hout, metaal, metselwerk en andere geschikte ondergronden.

Bonding Adhesive BA-2012 S/TF

Spuitbare contactlijm op basis van oplosmiddelen specifiek bestemd voor de verlijming van RubberGard EPDM membranen op hout, metaal, metselwerk en op isolatie of andere ondergronden.

Bonding Adhesive BA-2004 (T)

Oplosmiddel-houdende contactlijm voor de verkleving van RubberGard EPDM-membranen op hout, metaal, metselwerk, Polyiso-isolatie,Elevate ISOGARD HD-dekplaten en andere geschikte ondergronden.

Modular Water-Based Bonding Adhesive E

Watergedragen lijm voor de verkleving van RubberGard EPDM-membranen op houten ondergronden in binnenruimtes. Kan eveneens gebruikt worden als contactlijm op andere isolaties en geschikte ondergronden, naast hout.

Verzegelingspasta's

Ontworpen om ervoor te zorgen dat alle RubberGard EPDM installatiedetails volledig waterdicht zijn.

Lap Sealant HS

Ontworpen voor het afdichten en mechanisch beschermen van de gesneden zichtbare kant van de QuickSeam-producten, zoals vermeld in de Elevate richtlijnen. Kan eveneens gebruikt worden als verzegelingspasta bij andere toepassingen, zoals gespecifieerd door Elevate.

Water-Block Seal (S-20)

Ontworpen voor het realiseren van waterdichte aansluitingen bij waterafvoeren of achter wandafsluitingen, zoals gespecifieerd in de Elevate richtlijnen.

Pourable Sealer S-10

2-componenten polyurethaan verzegelingspasta voor het afdichten van kleine buisdoorvoeren, een groep van buizen, l-profielen in een vooraf gemaakte omkisting of andere toepassingen, zoals gespecifieerd in de Elevate richtlijnen.

Reinigingsproducten & coatings

Het RubberGard EPDM membraan kan gereinigd en gecoat worden met de maatwerkproducten van Elevate.

Splice Wash (SW-100)

Ontworpen voor het reinigen en voorbereiden van sterk vervuilde RubberGard EPDM-membranen op plaatsen waar lijm moet aangebracht worden volgens de specificaties en details van Elevate.

Cleaner C-20

Alcohol gebaseerde ontvetter die uiterst snel verdampt en ontworpen is voor het efficiënt verwijderen van Elevate contactljmen en sealants van EPDM membranen, metaal en elk ander soort oppervlak dat oplosmiddel bestendig is.

Plaatjes, bevestigers & tools

Speciaal ontworpen schroeven voor mechanische bevestiging van RubberGard EPDM-membranen, dakisolatie of accessoires zoals batten strips, termination bars, enz. in stalen, houten en betonnen ondergronden.

Een kwalitatieve installatie van RubberGard EPDM vraagt slechts eenvoudig maar effectief gereedschap.

Isolatieplaatjes

Speciaal ontworpen isolatieplaatjes te gebruiken in combinatie met de Elevate All purpose & Heavy Duty-bevestigers voor het bevestigen van Elevate PIR isolatieplaten, Elevate ISOGARD HD-dekplaten of andere goedgekeurde isolatieplaten/dekplaten.

V-Plaatjes

Speciaal ontworpen brede en gegalvaniseerde stalen plaatjes te gebruiken in combinatie met de Elevate All purpose & Heavy Duty-bevestigers voor de bevestiging (versterking) van RubberGard EPDM-membranen of QuickSeam RPFstrips.

Metal and Coiled Metal Batten Strips

Gegalvaniseerd stalen strips met voorgevormde gaten voor de mechanische bevestiging van EPDM-dakfolies.

Termination Bar

Geëxtrudeerd aluminium C-profiel voor de bevestiging van het RubberGard EPDM-membraan tegen effen muren en afgewerkte oppervlakken zoals beton, staal, enz.

Spuitkit

Professionele spuitpistool metverlengstuk te gebruiken met een 4.0 m rubberslang. Ze zijn speciaal ontworpen voor het verspuiten van de Elevate lijmen.

QuickScrubber schuursponsje + houder

Wordt gebruikt voor het aanbrengen van QuickPrime Plus-primer.

QuickScrubber Plus stand-up tool

Wordt gebruikt voor het rechtopstaand aanbrengen van QuickPrime Plus-primer.

Silicone rubber roller

Wordt gebruikt voor het aanrollen van QuickSeam-toebehoren.