Er zijn slechts enkele accessoires nodig om het RubberCover EPDM-systeem correct te installeren. Deze zijn verkrijgbaar bij Elevate en zijn zeer eenvoudig in het gebruik.

Ontdek onze serie toebehoren:

QuickSeam Producten

Een complete reeks producten die de installatie van onze Elevate RubberCover EPDM membranen vergemakkelijken.

QuickPrime Plus

Ontworpen voor het reinigen en primen van het RubberCover EPDM-membraan en / of ondergrond waarop een QuickSeam-product moet worden aangebracht.

QuickSeam Cover Strip

Halfgeharde EPDM-strip gelamineerd op een QuickSeam-tape. De strip wordt gebruikt voor het bedekken en afdichten van aan elkaar grenzende Elevate RubberCover EPDM-membranen.

QuickSeam Corner Flashing

Rond stuk niet-uitgeharde EPDM FormFlash gelamineerd op QuickSeam-tape. Het is ontworpen om buitenhoeken in te werken of als een versterkingsstuk waar vereist.

QuickSeam Pipe Flashing

De Elevate QuickSeam Pipe Flashing werd speciaal ontwikkeld voor de afdichting van harde, ronde buisdoorvoeren met een diameter van 25 tot 150 mm. Het is een voorgevormde manchette waarbij aan de onderzijde van de flensplaat een QuickSeam tape werd gelamineerd. Elke QuickSeam Pipe Flashing past op verschillende buismaten en moet voor de installatie op de juiste diameter gesneden worden.

QuickSeam SA Flashing

Onversterkt 1,5 mm dik RubberCover EPDM-membraan, volledig gelamineerd op QuickSeam-tape. Elevate QuickSeam SA Flashing kan gebruikt worden voor het bekleden van opkanten, goten, het uitvoeren van herstellingen waar gevulkaniseerde EPDM vereist of gewenst is en het waterdicht maken van hemelwaterafvoeren en buisdoorvoeren.

Lijmen en reinigingsproducten

Alles wat u nodig hebt voor het verlijmen en reinigen van onze RubberCover EPDM membranen.

RubberCover Bonding Adhesive BA-2012

Oplosmiddelhoudende contactlijm die speciaal is ontworpen voor het verlijmen van RubberCover EPDM-membranen op goedgekeurde isolaties naast hout, metaal, metselwerk en andere aanvaardbare ondergronden.

RubberCover Bonding Adhesive BA-2016 S/TF

Spuitbare contactlijm op basis van oplosmiddel, speciaal ontworpen voor het verlijmen van RubberCover EPDM-membranen op goedgekeurde isolaties naast hout, metaal, metselwerk en andere aanvaardbare ondergronden.

Cleaner C-20

Ontvetter op basis van alcohol met extreem snelle verdampingseigenschappen, ontworpen voor het efficiënt verwijderen van alle soorten Elevate-lijmen, kitten en andere soorten vervuiling van EPDM-membranen, metaal en vele andere oplosmiddelbestendige oppervlakken.

Gereedschap

Wij bieden u het juiste professionele gereedschap voor een kwaliteitsvolle plaatsing van het RubberCover EPDM dakbedekkingssysteem.

Spuitpistool en slang

Professioneel spuitpistool met verlengstuk, te gebruiken in combinatie met de 4 m rubberen slang. Beide producten zijn specifiek ontworpen om Elevate-lijmen te spuiten.

QuickScrubber schuursponsje + houder

Gebruikt voor het aanbrengen van de QuickPrime Plus primer.

Silicone rubber roller

Wordt gebruikt voor het afrollen van naden en installatiedetails na het aanbrengen van QuickSeam-producten.